14 octombrie 2010

Placari cu piele naturala pentru pereti si pardoseli

Pentru cei care cauta ceva deosebit pentru amenajarea casei, o buna alegere ar putea fi pardoseala acoperita cu piele naturala. Este un finisaj care se deosebeste clar de toate celelalte tipuri de pardoseli si confera o nota de rafinament spatiilor in care este utilizat. [...]

[...]Un asemenea finisaj este recomandat atat pentru spatii residentiale cat si pentru spatii comerciale. Atat in cazul peretilor cat si al pardoselilor sunt realizate placi de genul celor de gresie sau faianta, avand deasupra un strat din piele naturala de 2,5 mm grosime. Stratul central este din placaj 100% mesteacan cu grosimea de 14 mm, iar montarea se face prin sistem flotant fara adeziv.

Pielea este tratata pentru rezistenta la foc si impermeabilitate, oferind incusiv o buna izolare termica. Specialistii recomanda verificarea suprafetelor pe care urmeaza a fi montate placile si umiditatea in cazul montajului direct pe pardoseala. Cu cat suprafetele sunt mai netede si uscate, nu exista riscul unor deformari a peretilor sau pardoselilor, dupa montajul finisajului.

Pentru montajul pe ceramica, marmura si monturi metalice este necesara o buna netezire cu echipamente corespunzatoare. Fiind un produs natural, fiecare placa are particularitatile ei, varietatea umbrelor de culoare, a cutelor, vene sau orice alte semne distincte contribuie la amplificarea frumusetii pielii naturale. Pentru curatare si intretinere va sugeram sa utilizati un detergent neutru, diluat cu apa in proportia de 1:15, concentratia optima pentru a reda pielii stralucirea. Nu turnati detergent direct, folositi o carpa moale si stergeti usor suprafata, lasand apoi sa se usuce.


Sursa: www.misiuneacasa.ro

2 comentarii:

Jgheaburi si Burlane spunea...

Un rezultat final foarte impresionant. Interesanta alegerea pielei naturale ca material de finisaj.

Dorin Coman spunea...

Multumim pentru aprecieri.
Asa este, piele arata superb si spre deosebire de alte materiale ea imbatraneste frumos.