11 ianuarie 2011

Panourile din sticla de la C-Deco




Descriere:
Un produs revolutionar care iti permite sa obtii intimitatea pe care ti-o doresti doar la o simpla atingere. Inca de la aparitia pe piata, acest produs a revolutionat industria sticlei. Prin apasarea unui comutator, panourile de sticla pot deveni transparente sau opace asigurand intimitate intr-o singura clipa!

Inovatie:
Tehnologie cu cristale lichide (LC) intercalate intre panouri de sticla care isi schimba aspectul de la transparent la opac (mat) atunci cand se aplica curent electric.

Aplicatii:
Aplicatiile sunt practic nelimitate. Scopul principal al acestui produs este acela de a asigura intimitate instantaneu pentru spatiu tau interior. De asemenea, poate fi folosit si la aplicatii exterioare (fatade cladiri, ferestre, etc). Ferestre sau pereti de compartimentare a birourilor, sali de conferinta, usi din sticla normale sau automatizate, spitale, magazine sau buticuri (boutique-uri), restaurante sau baruri, compartimentari de baie sau bucatarie; in toate aceste situatii precum si multe altele, folosirea panourilor de sticla GRC Switch iti pot schimba viziunea asupra sticlei.



Fiecare panou poate fi actionat atat individual cat si impreuna pentru a crea un perete de sticla interesant si personalizat.

In plus, panourile pot fi colorate intr-o gama vasta de culori. Astfel, indiferent de aspectul dorit (transparent sau opac), culoarea va ramane vizibila deoarece sticla in sine este colorata. In pozitia OFF (opac), suprafata poate fi folosita pentru proiectarea imaginilor devenind astfel un ecran high definition. Panourile GRC Switch permit pozitionarea proiectorului sau a echipamentului video in spatele lor - retroproiectie. Astfel, panourile pot fi utilizate in diverse domenii cum ar fi:

ecrane pentru retroproiectie,
industria publicitara,
studiouri TV,
prezentari de produs,
magazine, birouri, muzee, sali de conferinta sau divertisment,
expozitii si standuri expozitionale